Pages

Monday, 26 September 2011

pernahkan anda??

Dalam sesuatu perhubungan kita tak kan pernah lari dari salah sangka bukan....bahkan lagi teruk bila rasa percaya dah mula hilang sedikit demi sedikit...tapi tahukah kamu...mungkin ada puncanya kenapa hidup kamu diselubungi rasa salah sangka..bila perasaan salah sangka membatasi segala-gala maka hubungan pon kian hambar....the feeling, or something to do with feelings, belongingness, trust that is needed for a relationship to last long, trust that is needed to succeed, trust that is needed before you yield your life over someone, trust which is one foundation of love, trust that is missing or lacking in our community, trust that has been broken, trust that never will come back, trust that is not easily given and trust that is forsaken.
"it takes years to build trust and a few second to destroy it"....

there are many things yang buat seseorang 2 hilang kepercayaan pada pasangan....

( pernah di tipu)
(pernah di curangi)
(pernah dikecewakan)

hurm..korang rasa macam mana untuk kembalikan semula rasa percaya tu?? any idea guys??

tulisan jari lagi: jangan pernah berpaling andai masih mahu mencuba...
p/s: pagi neh tak pasal-pasal aku mencarut...i said kau ni macam siput BABI!!

No comments: